Ik ben Josephine

Welkom op mijn site!

Graag stel ik me voor;  ik ben Josephine, 18 jaar en woon in Maastricht. Ik hou van creativiteit en heb heel veel interesse voor kunst, dansen, acteren en alles wat daarbij komt kijken.

Vanaf mijn 12e volgde ik de HAVO op de kunstvakschool IVKO in Amsterdam.

Ik volg al vanaf mijn 6e theater en zangles. Zo had ik les bij Fanwork Musicals, RTL Talent Academy in de Topclub, bij Broadway Talents o.l.v. Barrie Stevens met veel dans (jazz, tap, show en klassiek) bij de MusicallFactory in Tilburg met daarbij specialisatie dans. Musical Master en als laatste de Toneelmeester.

Mijn ambitie om te leren is groot. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik na de Havo direct aangenomen ben op Toneelacademie Maastricht.

Mijn grootste passie ligt op dit moment bij filmacteren. Voor de camera speel ik het liefst met diverse emoties en bij theater zoek ik graag de interactie met publiek. Ik mocht al in Nederlandse series en films spelen.

Mijn ambitie is om van acteren mijn vak te maken. Daarom ben ik hier het liefst zo veel mogelijk mee bezig. Veel opdrachtgevers vragen om een portfolio, daarom heb ik nu deze website! En kijk vooral ook op Henneman Agency voor contact informatie www.hennemanagency.nl

Veel plezier op deze site!!

Groetjes Josephine

4 gedachten over “Ik ben Josephine

  1. Hee josephine! Ik heb met mijn kleindochter Senne van bijna 10 nu twee keer deze week jou als Tess bewonderd. We vinden het super leuk om over de film na te praten. En ik persoonlijk heb genoten van de film! Je hebt talent! Dat is duidelijk. Ik hoop je nog vaak te zien! Groet Dees

    Like

    1. Hallo, ik zie dat ik niet gereageerd heb. Sorry daarvoor maar erg hartelijk dank u voor uw reactie! Leuk om van u te horen. Groetjes aan uw kleindochter Senne!

      Like

  2. beste josephine arendsen ik heb heel erg genoten van de film mijn vriendin is anne frank en mijn bijzonder rare week met TESS en de eindmusial s2

    Like

Plaats een reactie