Ik ben Josephine

Welkom op mijn site!

Graag stel ik me voor;  ik ben Josephine, 16 jaar en woon in het midden van het land. Ik hou van creativiteit en heb heel veel interesse voor kunst, dansen, het maken van kleding en hou vooral van acteren. Ik ben een bezige bij.

Ik heb op de basisschool gevoetbald en paardgereden maar dansen en acteren is toch waar ik het meest van houd. Vanaf mijn 12e ga ik dagelijks naar kunstvakschool IVKO in Amsterdam waar ik naast mijn Havo ook diverse kunstvakken krijg.

Ik volg al vanaf mijn 6e musical en toneel les en probeer overal te leren. Zo had ik les bij Fanwork Musicals, RTL Talent Academy in de Topclub, bij Broadway Talents o.l.v. Barrie Stevens met veel dans (jazz, tap, show en klassiek) bij de MusicallFactory in Tilburg met daarbij specialisatie dans. Musical Master en als laatste de Toneelmeester.

Bij de Toneelmeester volg ik nog steeds wekelijks lessen. Ook volg ik stootzak training in de kickboxschool. Maar acteren en dansen is écht mijn ding!

Mijn grootste passie ligt bij acteren. Ik kan snel teksten onthouden en ben makkelijk in zowel “groot als klein” spelen. Voor de camera speel ik het liefst met diverse emoties en bij theater zoek ik graag de interactie met publiek. Ik mocht al in Nederlandse series en films spelen.

Mijn ambitie is om van acteren mijn vak te maken. Daarom ben ik hier het liefst zo veel mogelijk mee bezig. Veel opdrachtgevers vragen om een portfolio, daarom heb ik nu deze website!

Veel plezier op deze site!!

Groetjes Josephine

4 gedachten over “Ik ben Josephine

 1. Hee josephine! Ik heb met mijn kleindochter Senne van bijna 10 nu twee keer deze week jou als Tess bewonderd. We vinden het super leuk om over de film na te praten. En ik persoonlijk heb genoten van de film! Je hebt talent! Dat is duidelijk. Ik hoop je nog vaak te zien! Groet Dees

  Like

  1. Hallo, ik zie dat ik niet gereageerd heb. Sorry daarvoor maar erg hartelijk dank u voor uw reactie! Leuk om van u te horen. Groetjes aan uw kleindochter Senne!

   Like

 2. beste josephine arendsen ik heb heel erg genoten van de film mijn vriendin is anne frank en mijn bijzonder rare week met TESS en de eindmusial s2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s