Ik ben Josephine

Welkom op mijn site! Graag stel ik me voor;  ik ben Josephine, 15 jaar en woon in het midden van het land. Ik hou van creativiteit en heb heel veel interesse voor kunst, dansen, het maken van kleding en hou vooral van acteren. Ik ben een bezige bij.

Ik volg al vanaf mijn 6e musicalles. Eerst bij Fanwork Musicals en vanaf 2015 bij RTL Talent Academy in de Topclub. Daar mocht ik tot eind 2017, 3 uur per week dansen, zingen en acteren! Vanaf begin van 2018 zat ik bij Broadway Talents o.l.v. Barrie Stevens waar ik op zaterdag les had in dans (jazz, tap, show en klassiek).  In 2019 ben ik overgestapt op de MusicallFactory in Tilburg waar ik zang, acteren en dansles volgde met daarbij specialisatie dans. Op dit moment neem ik deel aan Musical Master.

Ik heb een paar jaar paard gereden en ik voetbalde op de basisschool 3 x per week. Ook volg ik soms een stootzaktraining. Maar acteren en dansen is écht mijn ding!

Mijn grootste passie ligt bij acteren. Ik kan snel teksten onthouden en ben makkelijk in zowel “groot als klein” spelen. Voor de camera speel ik het liefst met diverse emoties en bij theater zoek ik graag de interactie met publiek. Ik mocht al in Nederlandse series en films spelen.

Ook sta ik soms model voor foto shoots, tfp en fine-art.

Mijn ambitie is om later van acteren mijn vak te maken. Daarom ben ik hier het liefst zo veel mogelijk mee bezig. Veel opdrachtgevers vragen om een portfolio, daarom heb ik nu deze website!

Veel plezier op deze site!!

Groetjes Josephine

2 gedachten over “Ik ben Josephine

  1. Hee josephine! Ik heb met mijn kleindochter Senne van bijna 10 nu twee keer deze week jou als Tess bewonderd. We vinden het super leuk om over de film na te praten. En ik persoonlijk heb genoten van de film! Je hebt talent! Dat is duidelijk. Ik hoop je nog vaak te zien! Groet Dees

    Like

    1. Hallo, ik zie dat ik niet gereageerd heb. Sorry daarvoor maar erg hartelijk dank u voor uw reactie! Leuk om van u te horen. Groetjes aan uw kleindochter Senne!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s